• Anttolan hautausmaa • Harjun hautausmaa • Haukivuoren hautausmaa • Honkaharjun hautausmaa • Kirkonmäen hautausmaa • Lamminniemen hautausmaa • Puumalan Uusi hautausmaa • Puumalan Vanha hautausmaa • Ristiinan hautausmaa • Rouhialan hautausmaa • Suomenniemen hautausmaa • Vanha pohjoinen hautausmaa

Hautakivi verkkokauppa

Mikkeli

Edulliset hintamme sisältävät paikalle asennuksen sekä tarvittaessa hautapaikalla olevan vanhan kiven poiskuljetuksen.
Verkkokauppa hautakivi

Ostaminen on helppoa ja turvallista
Tilaus vahvistetaan verkkopankkitunnuksilla.
Hautakiven laskutus
tapahtuu vasta hautakiven toimituksen jälkeen.

Olemme luoneet Teille kattavan hautakivivalikoiman suosituimmista malleistamme. Suunnittelijamme ovat miettineet kivilaatujen, koristeiden ja tekstien asettelut valmiiksi. Palvelusta näette hautakivimalliston vainajan nimellä, jolloin saatte hyvän käsityksen valmiin kiven ulkomuodosta. Ammattilaisemme viimeistelevät kiven kauniiksi kokonaisuudeksi.

Ennen hautakiven hankintaa kannattaa hautausmaan ylläpitäjältä (yleensä seurakunta) varmistaa kiven sallittu maksimikoko ko. hautapaikalle. Hautausmaalla voitte käydä myös mittaamassa hautapaikan lähellä olevia kiviä. Tämän avulla saatte käsityksen siitä, minkä kokoinen tilattava kivi voisi olla. Teemme seurakunnalle tarvittaessa lupahakemuksen ennen kiven valmistusta.

Palvelussamme tekstien koot on mietitty siten, että ne ovat selvästi luettavissa myös 2 metrin päästä. Olemme myös pyrkineet sijoittamaan nimet siten, että ne eivät jäisi kukkien taakse tai lumen alle piiloon.

Edulliset hintamme sisältävät paikalle asennuksen sekä tarvittaessa hautapaikalla olevan vanhan kiven poiskuljetuksen. Jos uusi kivi ei sijaitse ns. aluspalkkialueella, kiven mukana tulee sahattu jalustakivi.

Mikäli ette löydä verkkokaupastamme teille sopivaa mallia, voitte käydä suunnittelemassa oman mallin ja jättämässä tarjouspyynnön osoitteessa: www.hautakivisuunnittelu.fi

Tilaamisen vaiheet

1. Seurakunnilla on ohjesäännöt hautakivien koosta, kukka-aitioista jne. Varmistathan tilattavan kiven soveltuvan hautapaikalle.

2. Valitse kivi ja syötä kaikki tarvittavat tilaustiedot.

3. Paina "tilaa"-painiketta ja saat sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla voit käydä vahvistamassa tilauksen.

4. Vahvista tilaus pankkitunnuksilla tai mobiili varmenteella.

5. Kiven toimitus 2 kk sisällä tilauksen allekirjoituksesta. Talven aikana tilatut kivet toimitetaan kesäkuun loppuun mennessä. Mikäli hautausmaan ylläpitäjä ei hyvksy ko. hautakiveä, otamme Teihin yhteyttä.

6. Kivi laskutetaan toimituksen jälkeen. Maksuaikaa laskussa on 10 vrk. Mikäli haluatte laskun heti perunkirjoitusta varten, ilmoittakaa siitä Kauhavan Kiviveistämölle.


1. Toimitustapa ja -aika

Toimitus tapahtuu myyjän toimesta seurakunnan tai muun vastaavan viranomaisen osoittamalle hautapaikalle kahden (2) kuukauden kuluessa tilaussopimuksen vahvistamisesta ottaen huomioon seurakunnan toimitusaikaa koskevat määräykset. Marras – huhtikuun välisenä aikana tilatut hautakivet asennetaan viimeistään kesäkuussa.

2. Tilaaja

Tilaussopimus tehdään aina luonnollisen henkilön nimiin. Tilauslomakkeessa näkyy myös kuolinpesän nimi.

3. Tilauksen hyväksyminen ja muuttaminen

Myyjä hankkii tarvittaessa hautalaitteelle seurakunnan tai muun vastaavan viranomaisen hyväksymisen. Jos viranomainen ei hyväksy tilattua hautalaitetta, myyjällä on oikeus toimittaa toinen hautalaite, jonka viranomainen ja ostaja hyväksyvät.

4. Väri- ym. vaihtelut, mittatoleranssit

Luonnonkivelle ominaiset värivaihtelut, raidat, täplät tms. eivät tee laitteesta virheellistä. Hautalaitteiden mittatoleranssit ovat, ellei kaupan yhteydessä muuta sovita, seuraavat: kiven paksuus +/- 10 mm, sahatun ja kiillotettureunaisen kiven korkeus- ja leveystoleranssi +/- 15 mm ja louhittureunaisen kiven korkeus- ja leveystoleranssi +/- 35 mm.

5. Reklamaatio

Ostajan tulee ilmoittaa virheestä myyjälle kahden (2) kuukauden kuluessa siitä, kun hän oli havainnut virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se.

6. Omistusoikeus

Omistusoikeus tässä sopimuksessa mainittuun hautalaitteeseen siirtyy ostajalle kun kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu. Myyjällä on oikeus siirtää kaupan kohteen omistusoikeus myyjän osoittamalle verkkokauppakäynnin maksunvälittäjälle ja/tai rahoitusyhtiölle.

7. Luottotietojen tarkistus

Myyjällä on oikeus tarkistaa tilaajan luottotiedot ja harkintansa mukaan vaatia asiakkaalta ennakkomaksu ennen tuotteen toimittamista.

8. Peruuttamisoikeus

Hautamuistomerkki on yksilöllinen mittatilaustyönä tehtävä tuote, joten sille ei myönnetä peruuttamisoikeutta siinäkään tilanteessa, että kivi ostetaan verkkokaupasta.

9. Ylivoimainen este

Jos myyjän viivästyksen toimituksessa aiheuttaa ylivoimainen este kuten sota, vienti- tai tuontikielto, luonnonmullistus, yleisen liikenteen tai energian jakelun keskeytyminen, tulipalo tai työselkkaus tai muu yhtä merkittävä tai epätavallinen syy, ostajalla ei ole oikeutta vahingonkorvaukseen tai kaupan purkamiseen. Jos hautalaitteen paikalleen asentamisen esteenä on maan jäätyminen, ostajalla on oikeus purkaa kauppa, jos toimitus ei tapahdu kahden kuukauden kuluessa esteen vaikutuksen lakkaamisesta. Jos ostajan maksuviivästys tai kaupan peruuttaminen on johtunut ylivoimaisesta esteestä, myyjällä ei ole oikeutta vahingonkorvaukseen.

10. Viivästyskorko ja perintäkulut

Myyjällä tai rahoitusyhtiöllä, jolle saatava on siirretty on oikeus periä viivästyskorkoa erääntyneestä ja myöhästyneestä suorituksesta korkolain mukaisesti sekä kohtuulliset perintäkulut.

11. Erimielisyyksien ratkaisu

Jos erimielisyyksiä ei voida ratkaista osapuolten välisillä neuvotteluilla, ostaja voi saattaa asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi. Jos erimielisyydet ratkaistaan tuomioistuimessa, kanne voidaan nostaa kuluttajan kotipaikan yleisessä alioikeudessa.

Vainajan tiedot
Syötä kenttiin nimi- ja aikatiedot. Nimi- ja paikkakuntatietojen avulla laskemme hautakivelle hinnan.
Anonyymisti
Haluan tutustua hintoihin syöttämättä vainajan tietoja.

Mikkeli


Väärä paikkakunta?
Muut paikkakunta kohtaiset tarjoukset löydät TÄÄLTÄ

Seuraaville hautausmaille paikkakunnalla Mikkeli, toimitamme hautakiviä.


Anttolan hautausmaa
Kanervatie 6,
52100 Anttola
Mikkeli
Harjun hautausmaa
Saattotie 7
50120 MIKKELI
Mikkeli
Haukivuoren hautausmaa
Kirkontie 291
51600 Haukivuori
Mikkeli
Honkaharjun hautausmaa
Rauhantie
52200 PUUMALA
Mikkeli
Kirkonmäen hautausmaa
Otavankatu 9
50100 Mikkeli
Lamminniemen hautausmaa
Ruokotaipaleentie 702
52230 HURISSALO
Mikkeli
Puumalan Uusi hautausmaa
Rauhantie
52200 Puumala
Mikkeli
Puumalan Vanha hautausmaa
Kirkkotie 1
52200 Puumala
Mikkeli
Ristiinan hautausmaa
Rajatie
52300 Ristiina
Mikkeli
Rouhialan hautausmaa
Rouhialankatu 52
50100 Mikkeli
Suomenniemen hautausmaa
Suomenkyläntie 12
52830 Suomenniemi
Mikkeli
Vanha pohjoinen hautausmaa
Poleninkatu
50100 Mikkeli

TILAUS

Hautakiven kuva on suuntaa antava. Valmistusvaiheessa ammattilaisemme viimeistelevät kiven asettelun ja kaikki yksityiskohdat siten, että nimet sopivat kauniisti valitsemaanne hautakiveen.
Ennen kiven tilaamista varmista hautausmaan ylläpitäjältä minkä kokoisen kiven ko. hautapaikalle saa laittaa.

VAINAJAN TIEDOT KIVESSÄ

Sukunimi

Etunimet

Omaa sukua

Syntyi

Kuoli

MUITA TIETOJA

TILAAJAN TIEDOT

TOIMITUSTIEDOTKauhavan Kiviveistämö Oy
Mäenpääntie 237, 62200 Kauhava
puh. 06-4346420
myynti@kauhavankiviveistamo.fi
Rekisteri- ja tietosuojaseloste